boerenkast GIJS grenen grijs

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Deze lage opbergkast Gijs van massief, FSC gecertificeerd, grenenhout heeft een ideale maat. De kast is niet te groot, maar heeft wel voldoende opbergruimte want de kast heeft maar liefst 4 melamine legplanken.

Door de speciale afwerking en vergrendeling heeft de kast een stoer karakter.

GROF BEZAAGD HOUT Dit meubel is gemaakt van grof bezaagd hout. Dit wil zeggen dat het hout overdwars gezaagd is, waardoor het een rustiek geschuurd uiterlijk krijgt. Het meubel krijgt hierdoor een doorleefde vintage uitstraling. Door deze bewerking kunnen oneffenheden en kleine scheurtjes extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van grof bezaagd hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek!

AFMETING: 85x142x38cm ( BxHxD)

De boerenkast Gijs wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

afhalen in Alkmaar of GRATIS AFGELEVERD IN HEEL NEDERLAND (excl. waddeneilanden)

Dit meubel is een internetartikel en is niet te bezichtigen in de showroom.


Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:
€ 279,00
(incl. 21% BTW)