3-deurskast CONNECT 3 LADEN wit strokendeuren

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Uit de serie CONNECT; een stoere basic 3-drs kast met 3 handige lades (voorzien van stevige, metalen ladegeleiders). 
Met de CONNECT kasten kun je je eigen kastenwand bouwen!
De romp van de CONNECT kast is gemaakt van massief grenenhout. De binnenzijde is voorzien van een gemelamineerde legplanken, praktisch met schoonmaken! De kasten zijn in de kleur wit gespoten, maar je schildert ze binnen een handomdraai ook in een andere kleur (gebruik in dat geval watergedragen lak).

Afmeting: 140x195x53cm (bxhxd)

De serie CONNECT bestaat uit 3 basiskasten: Een 2-drs kast, een 2-drs kast met lades en een 3-drs kast met lades. De kasten zijn zo gemaakt dat ze vlak tegen elkaar aan kunnen worden geplaatst. De kasten kunnen perfect naast elkaar geplaatst worden en zo kun je de kast zo breed maken als je zelf wilt.

De CONNECT 3-drs kasten beschikken over een breed hang-/leg interieur (1 roede + 1 legplank) en achter de rechterdeur 3 gedeelde legplanken. Indien u meer legplanken wenst dan kunt u deze kast ook voorzien van een extra interieurpakket. In het hanggedeelte komt dan een extra tussenschot met 2 extra legplanken. 

Afhalen in Alkmaar of GRATIS AFGELEVERD DOOR HEEL NEDERLAND (excl. waddeneilanden)

De kasten CONNECT worden geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

-dit artikel is een internetartikel en is niet te bezichtigen in de showroom !

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:

€ 599,00

€ 499,00
(incl. 21% BTW)

* Verplichte velden

€ 599,00

€ 499,00
(incl. 21% BTW)