2-deurskast SAMMIE warm-grijs

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Deze stoere 2-deurs kledingkast Sammie is nieuw in de collectie.  Kledingkast Sammie is gemaakt van geborsteld grenen FSC gecertificeerd en is afgelakt in een semi transparante warm grijze kleur. De houtnerf is mooi zichtbaar gelaten om het natuurlijke uiterlijk van de kast te behouden. Let op: Dit betekent dus dat de knoesten en oneffenheden van het hout zichtbaar blijven, waardoor elk meubel uniek is.

Het interieur van de kast bestaat uit één brede legplank bovenin en daaronder links een gedeelde roede en rechts drie gedeelde legplanken. Het hang-leg gedeelte en de achterwand van deze kast zijn uitgevoerd in zwart, wat voor een mooi én stoer contrast zorgt. Je kleding netjes opruimen was nog nooit zo een feestje.. 

Deze kast is onderdeel van de slaapkamer Sammie, deze kamer bestaat uit een bed, nachtkastje, een bureau, een kledingkast en een wandplank. Kledingkast Sammie is 200 cm hoog, 110 cm breed en 55 cm diep. 

Afmeting: 110x200x55cm (BxHxD)

De kast wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

-dit artikel is een internetartikel en is niet te bezichtigen in de showroom !

Levertijd: 2 - 4 weken

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:
€ 399,00
(incl. 21% BTW)