1-persoonsbedbank Dennis met opberglade/slaaplade staalgrijs

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Bedbank voor 1-persoon, inclusief handige opberglade die ook gebruikt kan worden als logeerbed. Deze bedbank is gemaakt van grenen en heeft een geborstelde afwerking. Het bed is gespoten in de stoere kleur staalgrijs. 

Afmeting : buitenmaat: 102x 219cm, 73cm hoog, matrasmaat 90x200cm

Let op: De lade wordt standaard geleverd als opberglade. Wanneer je de lade wilt gebruiken als matraslade dan kun je deze maken door het lattenbodem met 90x190cm te bestellen en het Matras polyether van 90x190 cm.

GEBORSTELD HOUT
Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek! 

Het bed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd. Matrasmaat is 90x200cm. Wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Afhalen in Alkmaar of GRATIS AFGELEVERD DOOR HEEL NEDERLAND (excl. waddeneilanden)

Dit meubel is een internet-artikel en is niet in de showroom te bezichtigen

 

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:

€ 549,00

€ 479,00
(incl. 21% BTW)

* Verplichte velden

€ 549,00

€ 479,00
(incl. 21% BTW)


Gerelateerde producten